30-Minute Retail - Step Into The Rodalanya.

Blir stor skilland

Det är härligt att man med rätt små medel kan göra en så stor förändring, ja det är ju superkul att det finns så mycket som man kan göra och som är fint när det kommer till hus.
Ja det är så mycket som man kan göra som att göra om fasaden, det ger ett helt nytt intryck av huset och det kan göra att det känns som ett nytt hus och det är ju lite kul om man kan känna det på det sättet.
Ja det finns många firmor som jobbar med fasadrenovering i Stockholm och det är ju toppen, då finns det hjälp att få om man bestämmer sig för att göra det så fint och snyggt som man vill ha det.

Bra att ta hjälp utifrån

Ja det kan verkligen vara smart att ta hjälp utifrån så att det verkligen blir snyggt men också för att det ska bli så hållbart som möjligt vilket gör att det blir så mycket bättre och håller i längden och det vill man ju. Man vill ju helst inte behöva göra om fasaden ofta utan man vill göra det en gång och göra det bra så slipper man tänka på det sen.
Sen kan man gå över på dom lite mer lätta jobben och mindre jobben och dom så kan man oftast göra själv så det är ju bra. Men lite större jobb är bra att leja bort om det nu inte är så att man själv jobbar med det. Men om inte så kan det vara smart att skaffa hjälp som gör det bra från början. Ja det finns verkligen så många olika sätt att göra saker och ting på. Och det är ju kul att det är på det sättet men man måste ändå bestämma sig för hur det är man vill göra det på.